SCANDAL Directorul Teleradio-Moldova, Vlad Țurcanu, acuzat de hărțuire și intimidare a angajaților

0

Scandal la Instituția Publică Compania “Teleradio-Moldova”. Șefa serviciului resurse umane Oxana Busuioc-Toma reclamă presiuni din partea directorului Companiei, Vlad Țurcanu, care i-ar fi cerut eliberarea din funcție a mai multor angajați “incomozi”, scrie canalul de Telegram INDEX. Sursa a publicat copia unei scrisori, semnate de către șefa de la resurse umane, care ar fi fost expediată membrilor Consiliului de observatori ai companiei publice.

Textul integral al scrisorii:

Subsemnata, Busuioc – Toma Oxana șef al Serviciului resurse umane al IP Compania ,,Teleradio-Moldova,, vă comunic. Astăzi la ora 17.20 în biroul Serviciului resurse umane a intrat directorul general Țurcanu Vladimir care m-a forțat verbal să părăsesc biroul de serviciu, precum că sunt înlăturată de la procesul de muncă, fără a-mi prezenta careva probe, aducându-mi învinuiri precum că aș putea falsifica actele de serviciu.
Din luna decembrie de când a fost desemnat în funcție a început intimidarea și hărțuirea la locul de muncă, a inițiat un stil și metode de management inacceptabile care îmi lezează demnitatea în muncă.
Teroarea a început din motiv că am refuzat la cererea directorului general de a concedia salariații incomozi precum:

  1. Burciu Igor
  2. Gheorghișenco Veaceaslav
  3. Petcu Adrian
  4. Popescu Cristina
  5. Stefoglu Cornelia
  6. Albu Carmelia
  7. Mija Viorica
    Circul a continuat, cu chemarea poliției 112 pentru a constata și evacuarea mea din biroul instituții publice Compania ,,Teleradio-Moldova,, .
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata