Școlile din Chișinău se redeschid: Peste 100 de mii de elevi și profesori revin la ore după ninsori

0

Peste 100 de mii de elevi din cele 150 de instituții de învățământ din Capitală au revenit astăzi la ore, după ce luni gimnaziile și liceele din municipiu au fost închise din cauza ninsorilor abundente de duminică. Elevii și profesorii au revenit în siguranță la lecții, după ce teritoriile instituțiilor și căile de acces au fost curățate.

”Pentru siguranța copiilor și elevilor, toate căile de acces spre instituțiile de învățământ au fost curățate, au fost efectuate lucrări de deszăpezire și a fost presărat material antiderapant inclusiv pe teritoriul instituțiilor. Aducem mulțumiri tuturor angajaților instituțiilor de învățământ preșcolar, primar și secundar pentru implicarea activă în acest proces”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Amintim, Comisia Situații Excepționale a Capitalei a decis duminică sistarea activității școlilor din Capitală din cauza ninsorilor abundente. Fiecare instituție urmează deja să decidă în parte când vor fi recuperate orele. Luni, grădinițele din oraș au activat.

            

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata