Scumpirile la pâine, anunțate de Franzeluța, pun în dificultate mai multe categorii de persoane. Ceban: Dacă nu vor fi piedici, ne propunem să deschidem mai multe puncte de vânzare a pâinii sociale în toate sectoarele

0

Chiar și pâinea se scumpește de astăzi, pe lângă alte scumpiri în lanț. O decizie în acest sens a fost luată de Combinatului Franzeluța, deoarece Agenții economici nu fac față în urma scumpirilor la toate serviciile din ultima perioadă.

Potrivit primarului general Ion Ceban în acest context Primăria Chișinău își propune dacă nu va avea piedici, să vină cu un proiect social ce privește pâinea socială.

„Ne propunem să deschidem mai multe puncte de vânzare a pâinii sociale în toate sectoarele astfel ca oamenii să nu se îmbulzească în acele două ore pe zi la 2 magazine. La fel ne propunem să creștem numărul persoanelor care pot cumpăra pâine la un preț mai mic. Toate calculele deja le facem, iar proiectul în curând sper că îl vom lansa.

Ce urmărim de fapt. În loc de acțiuni concrete, cei de la guvernare fac show-uri de zile mari pentru popor, cu mascați cum dau buzna, ba pe la casele unor funcționari, foști deputați sau sunt capturați în ghilimele oameni care ar încălca grav legea în opinia lor, dar de fapt pregătește mâncare și vinde la oamenii care doresc să cumpere, astfel oamenii își câștigă existența.

Astăzi mai mulți foști deputați, funcționari, sunt puși pe tavă criticii publicului, iar scopul de bază este de a sustrage atenția oamenilor de la scumpirea gazului, benzinei și motorinei, scumpiri cu termen retroactiv, iar acum pâinea. Imediat cum scumpesc ceva, a doua zi scot mascații la rampă”, a declarat Ceban.

Primarul mai spune că în curând se va scumpi și electricitatea, iar cei de la guvernare deja au pregătit alte ținte pe cine să aresteze și să ridice cu mascați.

„Până la urmă, nici un caz nu are finalitate, deoarece se acționează barbar fără a ține cont de lege și drepturile fiecărui cetățean. Vreau să le propun celor din PAS să înceapă de la ei, deoarece ei tot au venit din PLDM și organele de drept cred că au ce le prezenta, mai ales că mulți dintre ei au avut funcții importante în stat pe timpul în care au fost tare multe șmecherii care au sărăcit ȚARA, furtul miliardului, banca de economii, închiderea școlilor, concesionarea Aeroportului, dar și altele”, a conchis Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata