Șefa statului, la Gala „Femei în Economie”: „Să ne strângem mâinile, doamnelor, și să ne asumăm independența”

0

Președinta Maia Sandu a participat astăzi seara la cea de-a șasea ediţie a Galei „Women In Economy”, organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și aflată sub patronajul Parlamentului European. Evenimentul  recunoaşte personalităţile feminine cu rezultate notabile în diferite domenii cheie ale societăţii româneşti.

„Implicarea femeilor nu este doar un act de echitate socială, este, în esență, un act de asumare a independenței. Asta le-am zis azi femeilor și bărbaților prezenți la Gala „Femei în Economie”, la Ateneul Român. Azi au fost premiate femei care au demonstrat, prin propriul exemplu, că pot reuși în afaceri, depășind orice prejudecăți, clișee sau obstacole care le-au stat în cale. Pe ambele maluri ale Prutului, avem nevoie de cât mai multe asemenea exemple de rezistență, de femei care să își asume rolul de lider”, a declarat șefa statului. 

Președinta a subliniat despre cât de important este ca femeile să poată fi independente: „Cu cât mai multe femei independente vom vedea, cu atât mai independentă și liberă va fi comunitatea și lumea întreagă. Să ne strângem mâinile, doamnelor, și să ne asumăm independența ca pe o posibilitate de a ne face bine nouă, familiei noastre și neamului nostru”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata