Sesiunea Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și a Republicii Polone va avea loc la Chișinău, în această toamnă

0

Vicepreședintele Palamentului, Mihail Popșoi, a avut ieri o întrevedere cu noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în Republica Moldova, Tomasz Kobzdej.

Oficialii au discutat despre cooperarea pe dimensiunea parlamentară dintre cele două țări și au convenit că cea de-a VIII-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și a Republicii Polone va fi organizată la Chișinău, în această toamnă.

În cadrul întâlnirii, au fost abordate și subiecte referitoare la situația din regiune, Vicepreședintele Parlamentului mulțumind autorităților poloneze pentru asistența acordată în gestionarea multiplelor crize cu care se confruntă Republica Moldova.

În discuțiile de la Parlament, Ambasadorul Tomasz Kobzdej a reiterat sprijinul Poloniei pentru agenda europeană a Republicii Moldova.

”I-am urat bun venit la Chișinău și mult succes domnului Ambasador în îndeplinirea mandatului. Am convenit să consolidăm relațiile bilaterale și să valorificăm potențialul existent”, a menționat Vicepreședintele Palamentului, Mihail Popșoi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata