Siguranță în cadrul festivităților din Centrul Capitalei. În unele zile de sărbătoare, circulația în PMAN va fi sistată parțial

0

Astăzi, când are loc inaugurarea Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale și până aproape de miezul nopții, când se va încheia concertul dedicat deschiderii oficiale a sărbătorilor, circulația rutieră va fi sistată în perimetrul PMAN.

De asemenea, Primăria Capitalei informează că astfel de restricții vor fi introduse și în 31 decembrie, în seara de Revelion, când transportul public nu va circula între ora 14.00 și 07.00, deja 1 ianuarie. Iar în ajun de Crăciunul pe stil vechi, în data de 6 ianuarie, circulația va fi sistată între ora 14.00 și 23.30.

Astfel, în toate aceste trei zile de sărbătoare troleibuzele și autobuzele, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, vor avea traseu modificat. Troleibuzele de pe liniile 1, 4, 5, 8, 22 și 34 vor fi redirecționate pe strada București. De asemenea, vor evita perimetrul PMAN și vor circula pe străzi adiacente și autobuzele de pe rutele nr. 5, 9, 11, 26 și 46.

De asemenea, în aceste trei zile, 23 și 31 decembrie și 6 ianuarie, se suspendă și activitatea troleibuzului turistic.

Personalul liniar este la dispoziția călătorilor pentru a oferi informații suplimentare despre traseul rutelor de transport public în perioada enunțată. Toate detaliile despre traseele modificate sunt publicate și pe paginile oficiale ale Primăriei Chișinău de pe rețelele sociale.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata