Spune “NU” campaniei “Copii LGBT în scoala ta”

0

Un grup de părinți din Republica Moldova au creat o petiție online pentru a cere interzicerea campaniei „Copii LGBT în școala Ta”.

„Noi, părinții suntem extrem de îngrijorați de informațiile despre lansarea campaniei „Copiii LGBT în școala ta”. Considerăm inadmisibilă înnobilarea principiilor promovate de așa-numita comunitate LGBT, al căror scop final este molestarea minorilor și, ca urmare, normalizarea relațiilor netradiționale în societate”, se arată în petiție.

Totodată, părinții au relatat că își exprimă dezacordul față de promovarea valorilor netradiționale care sunt contrare familiei și fundamentele sociale ale unei societăți civilizate, precum și canoanele ortodoxe.

„Ținând cont de posibila amploare a campaniei de desfășurare, finanțată activ din exterior, ne exprimăm dezacordul care promovează valori netradiționale care sunt contrare familiei și fundamentele sociale ale unei societăți civilizate, precum și canoanele ortodoxe. În același timp, vă informăm că orice influență asupra copilului în scopul de a convinge sau constrânge să frecventeze astfel de lecții din partea personalului liceului sau a terților va fi privită de noi, părinții, ca o amenințare directă la adresa sănătatea psihologică și va atrage un apel la autoritățile competente.

Facem apel la administrația tuturor instituțiilor de învățământ să nu ia parte la campanii dubioase împotriva dezvoltării normale a copiilor noștri. La rândul nostru, informăm despre un boicot deschis al tuturor inițiativelor legate de propaganda LGBT în școli și, dacă va fi necesar, vom întocmi un apel colectiv către structurile superioare din societate”, menționează autorul petiției.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata