Tabăra de odihnă „Cireșarii” din Vadul lui Vodă va găzdui 1500 de copii din municipiul Chișinău în acest an

0

Primăria Chișinău a anunțat că tabăra de odihnă „Cireșarii” din Vadul lui Vodă va găzdui 1500 de copii din municipiul Chișinău în acest an. Această tabără este una dintre cele trei administrate de Primăria Chișinău, alături de „Alunelul” din Bardar și „Poienița veselă” din Dănceni.

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat: „În această vară, copiii care frecventează tabăra „Cireșarii”, au fost repartizați în 6 schimburi, a câte 250 de copii în fiecare schimb.”

Potrivit primarului, activitățile zilnice ale copiilor din tabără includ competiții sportive, excursii, concursuri cu diverse tematici și vizionări de filme. „Tabăra de odihnă „Cireșarii” din Vadul lui Vodă este locul unde fiecare copil trăiește emoții pozitive, se distrează, își face noi prieteni”, a adăugat Ion Ceban.

De asemenea, Ion Ceban a menționat că „pentru odihna copiilor din acest an, APL Chișinău a prevăzut peste 33 de milioane de lei”. Această investiție subliniază angajamentul Primăriei Chișinău de a oferi copiilor oportunități de recreere și distracție în timpul vacanței de vară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata