Tânăr, căutat la nivel național, prins de polițiștii de frontieră

0

Un tânăr din Spania, căutat la nivel național în țara sa de origine, fiind implicat în dosare penale pentru amenințări și infracțiuni contra proprietății, a fost reținut de polițiștii de frontieră. Cazul a avut loc luni, 24 iunie, la vama Ungheni.

„Autoritățile române au transmis prompt informațiile privind observarea unei persoane care a traversat fraudulos frontiera. Ca urmare a informațiilor parvenite au fost inițiate acțiuni de căutare, persoana în cauză a fost depistată pe sectorul de responsabilitate al SPF Ungheni”, transmite Poliția de Frontieră.

În urma reținerii, polițiștii de frontieră au stabilit că tănărul este cetățean al Spaniei în vârstă de 24 de ani. Asupra acestuia a fost găsit un pașaport al Statelor Unite ale Americii, document ce nu îi aparținea, deși acesta susținea că este proprietarul legitim.

„Verificările ulterioare au relevat că tânărul era căutat la nivel național în țara sa de origine, fiind implicat în dosare penale pentru ultraj și infracțiuni contra proprietății. În baza acordului de readmisie, persoana a fost predată autorităților române. Investigațiile în acest caz continuă pentru a stabili toate circumstanțele și detaliile evenimentului”, mai comunică sursa citată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata