Trecerea subterană de la intersecţia bd. Ştefan ce Mare şi Sfânt – str. I. Creangă – str. Calea Ieşilor este pe ultima sută de metri a reparațiilor

0

Trecerea subterană de la intersecţia bd. Ştefan ce Mare şi Sfânt – str. I. Creangă – str. Calea Ieşilor este pe ultima sută de metri a reparațiilor.

Până în prezent au fost reparate şi pavate scările de la toate cele 6 intrări în pasajul subteran, dar şi rampele de acces pentru persoanele cu necesităţi speciale. Urmează montarea balustradelor.

„Actualmente se lucrează la aplicarea teracotei pe pereţii de la scări.

Proiectul de reparaţie a subteranei mai presupune: aplicarea teracotei pe pereţii interiori, reparaţie tavanului, instalarea sistemului de iluminat, instalarea camerelor de supraveghere video și instalarea panourilor pentru fotografii.

Pe ultima sută de metri sunt şi lucrările de reabilitare a trecerii subterane din str. Calea Ieșilor 2, unde au fost instalate şi boxe pentru a fi difuzată muzică”, a declarat edilul.

Până în prezent 75 la sută din subteranele din capitală au fost deja reparate, altele sunt în lucru. Până la sfârșitul mandatului ne-am propus ca toate trecerile subterane din capitală să fie reabilitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata