Trei bărbați cercetați penal pentru furt

0

Polițiștii din Rezina au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 36 de ani, fiind suspectați de sustragerea mai multor bunuri în valoare de peste 17 mii de lei.

În perioada 19-20 iulie, aceștia ar fi pătruns într-o gospodărie din satul Echimăuți raionul Rezina, de unde au sustras mai multe instrumente, printre care un trimer, ciocan electric, pompă de apă etc.

În urma măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați și localizați.

La 27 iulie, polițiștii din Rezina, sub conducerea Procuraturii Rezina, au efectuat percheziții la domiciliile suspecților, originari din raionul Șoldănești, unde au depistat și ridicat bunurile sustrase, care urmează a fi restituite proprietarului.

Bărbații sunt cercetați în stare de libertate.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de o asemenea infracțiune se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

Procuratura și Poliția întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații în scopul acumulării materialului probator pe acest caz.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata