Trei proiecte de reabilitare au fost lansate astăzi de către primarul general Ion Ceban

0

Primarul spune că este vorba de subterana din zonă, care trebuia să fie reparată de un partid politic, de un spațiu verde – unde un agent economic și-a luat angajamentul să îl reabiliteze, și un scuar de pe Dacia. 

„Astăzi suntem la un proiect pe care am așteptat ca cineva să își realizeze promisiunile. Noi ne-am obișnuit că cineva promite, până la urmă tot noi facem. Promite guvernul – facem noi, promite partidele politice – iar facem noi. Am zis să nu mai așteptăm, de când o entitate politică a promis că face. Am zis, că suntem gata să oferim câte o subterană pentru fiecare partid politic, pentru fiecare consilier municipal, pentru fiecare care își dorește acest lucru. Nu s-a întâmplat. Astăzi suntem în intersecția bd. Dacia și Traian. Urmează să fie reabilitată această zonă integral. Mă refer în primul rând subterana, la fel acest spațiu care urma să fie reabilitat de agenții economici. Mă refer adiacentă lor. Aici suntem pentru 3 proiecte distincte. În total proiectul are un cost estimativ de 8 milioane de lei și sperăm că agentul economic se mobilizează ca să finalizeze lucrările cât mai repede. Aici e un flux foarte mare de oameni și toți așteaptă.

În acest moment, deja de câteva luni este tergiversat procesul de atribuire a contractului pe Decebal, de reabilitare a trotuarelor pe această arteră importantă. Aceste blocaje nu sunt în cazul Decebal, dar și în alte cazuri. La fel, porțiunea de pe Traian. Noi suntem gata să intrăm în teren. Astăzi 70% din subterane sunt deja reparate, iar altele sunt în proces de reparație. Până la sfârșitul mandatului am zis, că voi face ca acestea să fie reparate în totalitate. Toate subteranele le-am luat una câte una și am început să le facem. Aici știți că au fost și accidente. În altă parte erau WC-uri publice, iar de securitate nu mai vorbesc. 

Noi am oferit toate lucrurile. Acum să arătăm cu degetul unul la altul nu cred că este foarte bine. Dacă vrei să te apuci, apoi faci”, a punctat Ceban. 

Primarul a mai punctat că va face tot posibilul ca lucrările să fie realizate în acesta an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata