Un bărbat riscă până la 10 ani de închisoare pentru huliganism și vătămare intenționată gravă

0

Un bărbat în vârstă de 49 de ani locuitor a capitalei, în urma măsurilor întreprinse de către ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Buiucani, a fost reținut pentru comiterea unui Huliganism și Vătămare intenționata gravă a integrității corporale sau a sănătății.

Cazul a avut loc pe data de 18 octombrie, la intersecția străzilor Alba Iulia cu Ion Pelivan, unde între suspect și un bărbat de 40 de ani, s-a iscat un conflict care a generat în bătaie. În timpul altercațiilor individul i-a aplicat victimei două lovituri cu un cuțit, o lovitură în regiunea toracelui și o lovitură în regiunea brațului stâng, astfel cauzându-i leziuni corporale. Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul acțiunilor dispuse de către ofițerii de investigație și urmărire penală suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut. Polițiștii au ridicat din locuința acestuia cuțitul cu care i-au fost aplicate lovituri victimei.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că sunt cunoscuți și erau în stare de ebrietate din ce motiv s-a iscat și conflictul.

Actualmente, bărbatul este plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru huliganism și vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata