Un camion din Moldova s-a răstrunat într-un pârâu din România

0

Misiune de salvare contracronometru la Suceava. Un șofer s-a răsturnat cu camionul în albia unui pârâu, în timp ce se deplasa pe DN 17, pe raza localității Valea Putnei. Autoritățile au reușit să-l salveze la timp pe bărbat din fiarele contorsionate ale cabinei, acesta fiind transportat ulterior la spital, informează presa română.

Potrivit presei române, camionul condus de bărbat a ieșit, în această dimineață, în afara părții carosabile a DN17, pe raza localității Valea Putnei. Șoferul a rămas încarcerat în cabină, însă era conștient și cooperant la sosirea autorităților.

Misiunea de salvare s-a desfășurat contracronometru, deoarece bărbatul avea picioarele prinse între fiarele contorsionate ale cabinei, a transmis ISU Suceava. Totodată, camionul fiind răsturnat în albia unui pârâu, apa a inundat cabina și a existat pericolul ca șoferul să intre în șoc hipotermic.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și cu sprijinul a două ambulanțe SAJ. Victima a fost extrasă la timp și predată ulterior cadrelor medicale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata