Un cetățean al Israelului expulzat și declarat indezirabil pentru 5 ani de organele de aplicare a legii

0

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate, cu suportul Direcției Investigații Analitice a INI și în comun cu ofițerii Inspectoratului General pentru Migrație, au organizat și desfășurat măsuri speciale de investigație în cadrul cărora au identificat, localizat și reținut doi bărbați cu vârsta de 37 și 43 ani, originari din Israel.

Urmare  schimbului de informații cu organele de drept din Israel, s-a stabilit că străinii israelieni, sunt anterior implicați în mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, inclusive, omor și conducerea unei organizații criminale, comise în țara de origine.

De asemenea a fost stabilit că bărbații sunt suspectați de acte de huliganism pe teritoriul Ucrainei, urmare în luna noiembrie aceștia au fost expulzați din Ucraina, fiindu-le  aplicată interdicția pe un termen de 3 ani. 

În urma acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigații, unul dintre suspecți, de către Inspectoratul General pentru Migrație a fost declarat indezirabil pentru 5 ani și îndepărtat de pe teritoriul Republicii Moldova.

Celălalt israelian nu poate fi îndepărtat de pe teritoriul țării din motiv că este subiect a două cauze penale.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata