Un cuplu condamnat la închisoare pentru jaf

Hands of the prisoner in jail
0

Procurorii din cadrul Procuraturii mun.Chișinău au obținut o sentință de condamnare în privința unei femei acuzate de jaf și a unui bărbat acuzat de jaf și cauzarea vătămărilor grave integrității corporale.

Potrivit învinuirii înaintate, femeia în vârstă de 25 de ani, la 09 mai 2023, aproximativ la orele 18:00, în acord cu inculpatul de 39 de ani, urmărind scopul sustragerii deschise a bunurilor altei persoane, aflându-se într-un imobil din centrul capitalei, i-au aplicat victimei, care s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani, multiple lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului, apoi i-au sustras telefonul mobil.

Același inculpat, cu o lună mai devreme, aflându-se în vizită la un bărbat în cartierul Telecentru al capitalei, în urma unui conflict cauzat de sustragerea băuturilor alcoolice, s-a luat la bătaie cu bărbatul respectiv, în cadrul căreia l-a înjunghiat cu un cuțit în abdomen, cauzându-i conform concluziei raportului de expertiză judiciară medico-legală vătămări corporale grave.

Pe caz, la 17 iulie 2023, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani a pronunțat sentința. Pentru infracțiunile incriminate, cu adăugarea părții neexecutate din pedeapsă pentru o sentință anterioară, inculpatuluii-a fost stabilită pedeapsa definitivă sub formă de închisoare pe un termen de 9 ani și 3 luni, cu executare în penitenciar de tip semiînchis.

Inculpatei i-a fost stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 4 ani și 4 犀利士5mg luni, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe o perioadă de probațiune de 5 ani, cu obligarea de a nu-și schimba domiciliul și/sau reședința fără consimțământul organului de probațiune și obligarea prestării muncii neremunerate în folosul comunității pe o durată de 100 de ore.

Ambii inculpați și-au recunoscut vinovăția, s-au căit în cele comise, prin urmare cauza în privința acestora s-a examinat în procedură simplificată.

Aceștia nu sunt la prima abatere de ordin penal.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata