Un șofer moldovean a murit în Vama Albița

0

O tragedie a avut loc la Vama Albița, unde un șofer moldovean în vârstă de 54 de ani a suferit un stop cardio-respirator în terminalul de camioane. Serviciul Vamal al Republicii Moldova a confirmat acest incident.

Potrivit Serviciului Vamal al Republicii Moldova, în dimineața zilei de azi, în jurul orei 05:00, pe teritoriul terminalului de la biroul vamal Albița, șoferul a căzut din cabina camionului. Echipajele de urgență medicală din România au fost chemate la fața locului și au constatat decesul bărbatului în vârstă de 54 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Conform informațiilor furnizate de BZV.ro, medicii au aplicat manevre de resuscitare intensivă timp de aproximativ o oră, însă, din nefericire, toate eforturile lor au fost fără rezultat. Șoferul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, se afla în terminalul de camioane de aproximativ trei zile, așteptând să-și continue călătoria.

Polițiștii criminaliști au fost chemați să investigheze circumstanțele exacte ale tragediei. Deși nu s-au furnizat detalii specifice cu privire la cauza stopului cardio-respirator, ancheta este în curs de desfășurare pentru a elucida cu adevărat ce s-a întâmplat, conform informațiilor publicate de BZV.ro.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata