Un tânăr ar fi fost bătut și plimbat în portbagajul unui automobil, la Fălești

0

Un tânăr s-a plâns la poliție că ar fi fost bătut de un consătean care ulterior l-a privat de libertate și l-a închis în portbagajul unui automobil. Incidentul a avut loc ieri-seara în localitatea Izvoare, din raionul Fălești.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani. Ieri-seara, în jurul orei 19:35, acesta a sunat la poliție și a declarat că a fost bătut și răpit din stradă de către un constătean în vârstă de 37 de ani, transmite Deschide.MD.

La fața locului, victima a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate, lângă el s-a oprit un automobil din care a coborât bărbatul de 37 de ani. Acesta i-ar fi aplicat două lovituri cu pumnul în piept, după care l-a urcat în automobil și l-a plimbat prin sat.

Ulterior acesta ar fi parcat automobilul în curtea casei sale și a eliberat victima din portbagaj, după ce ar fi fost rugat de către fiul său.

Oamenii legii au inițiat un proces penal în acest caz, în baza art 164 din Codul Penal (privare de libertate), în cadrul căruia urmează să verifice circumstanțele, dar și veridicitate declarațiilro făcute de către solicitant.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata