Un ucrainean, prins cu un permis cumpărat: L-a folosit cinci luni

0

Un bărbat de 46 de ani din Ucraina a fost prins la frontieră cu un permis de conducere falsificat. Incidentul a avut loc ieri, 24 august, la punctul de trecere Vulcănești.

La linia de control s-a apropiat un automobil înmatriculat în Ucraina. Polițiștii de frontieră au decis să facă verificări suplimentare asupra mașinii, șoferului și pasagerilor.

Bărbatul a spus că se află în tranzit în Republica Moldova și se îndreaptă în Polonia.

La verificarea documentelor s-a stabilit că permisul de conducere, care ar fi fost emis de autoritățile din Ucraina, este fals.

La audieri, străinul a mărturisit că ar fi obținut actul în luna martie curent, după ce și-a pierdut permisul de conducere original. Acesta a apelat la un intermediar și, în schimbul a 500 de dolari, a primit permisul.

Polițiștii de frontieră au stabilit că ucraineanul este într-adevăr deținător de permis de conducere, conform informației de pe platforma online a bazei de date a Ucrainei DIA.

În cele din urmă, permisul fals a fost ridicat și transmis spre examinare, iar conducerea autoturismului a fost preluată de către soția acestuia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata