Valeriu Valachi!: Republica Moldova se întoarce în anii 2019, când persoanele incomode guvernării sunt pedepsite cu dosare penale

0

Republica Moldova se întoarce în anii 2019, când persoanele incomode guvernării sunt pedepsite cu dosare penale, intentate fără probe. Despre aceasta președintele fracțiunii PSRM în consiliul raional Cahul, Valeriu Valachi, a declarat în timpul protestului, care se desfășoară astăzi la Cahul. Manifestanții își exprimă nemulțumirea față de arestarea lui Marcel Cenușă, președintele raionului Cahul.

“Îmi exprim regretul față de justiția care se produce în țara noastră, față de acțiunile actualei guvernări care au dus la arestarea președintelui consiliului raional, un coleg de nota 10, care niciodată nu a vârât mâna în caznaua statului. Cu părere de rău ne întoarcem în 2019, când justiția se face selectiv, când oamenii care nu convin guvernării se aleg cu dosare supte din deget. Tot ce se face nu va duce la îmbunătățirea vieții și nu va duce la dezvoltarea țării, toate aceste acțiuni sunt show politic. Libertate lui Marcel Cenușă!”, a declarat Valeriu Valachi.

Președintele raionului Cahul, Marcel Cenușă, a fost reținut luni, 4 aprilie, fiind acuzat de acte de corupție. Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat că este vorba despre un dosar politic, intentat la indicațiile actualei guvernări. Batrîncea a explicat că Marcel Cenușă este hărțuit pentru că și-a permis să critice Guvernarea pentru proasta gestionare a crizei refugiaților.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata