Vasile Dîncu: Maia Sandu invoca riscuri neîntemeiate la adresa Securității statului

0

Culege dividende politice pentru partidul pro-european pe care il susține și invoca riscuri neîntemeiate la adresa Securității statului. Este vorba de președintele Maia Sandu, care din nou ar folosi sperietoarea “Moscova” doar pentru a nu pierde puterea. Opinia a fost expusă de fostul ministru al Apărării României, Vasile Dîncu.

“Declarațiile președintei Maia Sandu ar fi o încercare de recâștigare a simpatiei publice pentru partidul pro-european care o susține, și nu rezultatul unei încercări a Moscovei de a prelua puterea de la Chișinău, prin interpuși”, a declarat actualul președinte al Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu.

Totodată, fostul ministru al Apărării României a accentuat faptul că partidul pe care îl reprezintă Maia Sandu, PAS, a pierdut simtitor încrederea cetățenilor, conform ultimilor sondaje.

„PAS a pierdut foarte mult în ultima perioadă prin suprapunerea crizelor și cred că se încearcă în Republica Moldova, în acest moment, o revigorare a simpatiei politice pentru partidul proeuropean al Maiei Sandu, pentru echipa ei”, susține fostul ministru al Apărării”, menționează Dîncu.

Recent, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vorbit public despre existența unui plan al Moscovei prin care și-ar dori schimbarea puterii de la Chișinău și care ar pune „statul la dispoziția Rusiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata