Vezi ce evenimente sunt organizate astăzi în capitală, de ziua Copiilor

0

De ziua Internațională a Copilului, Primăria Chișinău alintă micuții prin diferite evenimente. Primarul general Ion Ceban, a punctat că părinții ar trebui să petrece mai mult timp cu aceștia, „să visăm, să ne jucăm și să le spunem cât de mult îi iubim!

Am pregătit pentru toți picii un program cultural-artistic vast, cu zeci de surprize în toate sectoarele Chișinăului, cu ateliere de pictură, spectacole de păpuși și muzical-coregrafice, activități sportive și de divertisment și multe alte lucruri interesante! De asemenea, intrarea în Grădina Zoologică va fi gratuită”, a declarat edilul.

Primăria Municipiului Chișinău invită toți copiii pe tărâmul istoriei și al legendelor într-o călătorie GRATUITĂ cu Troleibuzul Turistic!
Excursiile încep de la Arcul de Triumf și vor fi organizate după următorul program:

I rută: ora 12:00 – excursie în l.rusă, cu un ghid de turism;

II rută: ora 14:00 – excursie în l.română, cu un ghid de turism;

III rută: ora 16:00 – excursie în l.rusă, cu un ghid de turism;

IV rută: ora 18:00 – excursie în l.română, cu un ghid de turism.

Îmbarcarea în troleibuzul turistic va avea loc după principiul „primul venit – primul servit”.
Numărul de locuri disponibile pentru o excursie va fi de 22 persoane, iar copiii cu vârsta sub 7 ani, vor fi însoțiți de părinți.

Și în acest an, între orele 15:00 – 17:00, pe strada Columna (tronsonul între str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și str. A. Puskin) va desfășura atelierul de pictură “

𝐏𝐢𝐜𝐭𝐚̆𝐦 𝐜𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐩𝐞 𝐭𝐫𝐨𝐥𝐞𝐢𝐛𝐮𝐳”.
Activitățile sunt desfășurate de Primăria Chișinău, cu suportul Regiei Transport Electric și Direcției generale economie, comerț și turism (Visit Chișinău).

Primăria Chișinău invită toți copiii pentru a personaliza două din troleibuzele RTEC.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata