Vezi cine din miniștrii va demisiona în timpul apropiat

0

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, se simte vinovat de postarea pe care a făcut-o în dimineața de duminică, 23 octombrie curent, pe contul său de Facebook. 

A scris despre economisirea energiei electrice, făcând referire la o situație într-o familie din Republica Moldova, cu prezența violenței. La scurt timp, a înțeles ce prostie a făcut și a șters postarea, venind cu una nouă, fiind tare preocupat de ministerul care îl conduce.

Nu e clar de ce Ministrul Muncii este preocupat de problemă cu violenței și facerea dragostei…

Postarea a stârnit critici la adresa ministrului. Cei mai mulți au înțeles-o ca făcând haz de violența în familie.

„Asta e un fel de glumă a ministrului muncii, protecției sociale și familiei… Ea ar trebuie să fie hazlie… Ea ar trebui să zică – bărbați, să nu bateți femeile pe motiv de deficit de curent electric. Aveți oricum suficiente alte motive. Da, noi am ajuns acolo – că râdem de violența domestică și de suferințele reale ale victimelor (în majoritatea absolută femei și copii). Aștept glume cu evrei, romi, persoane cu dizabilități, blonde, moldoveni, ciuccea, găgăuzi, violuri – tema curentului electric e inepuizabilă”, spune Vitalie Sprînceană, redactor la Platzforma.

În cea de-a doua postare, a venit cu o explicație la cele scrise anterior și șterse.

„Astă noapte m-am trezit la ora 3. În cap îmi stăteau niște gânduri triste. Le-am scris. Greu am readormit. Dimineața m-am trezit. Le-am postat – erau deja scrise. Am avut impresia, pe capul încă tulbure de somn, că acea postare ilustra o problemă. Stilul este o chestiune grea. Unii au interpretat ironia mea ca haz de necaz, deși nu asta a fost intenția”, a recunoscut ministrul Spatari după ce a fost făcut de nimic cu gluma sa de prost gust.

Mai mult ca atit ministrul a recunoscut ca ginduri de așa gen îii vin în cap la 3 de noapte, probabil din lipsa dragostei înainte de somn.

Nu postați prostii pe facebook la 3 de noapte – iubiți-vă! Dacă sunteți frumoși faceți și cu lumină ;).

Autor: Om rău

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata