Victoria Cazacu refuză să-și depună mandatul

0

Biroul Permanent Național al Partidului „Acțiune și Solidaritate” a anunțat că a exclus-o din partid pe deputata Victoria Cazacu, fiica căreia este cercetată într-un dosar de corupție, parlamentara a declarat că nu își va depune mandatul.

Victoria Cazacu a spus că excluderea ei din partid a venit ca reacție la refuzul de a-și depune mandatul de deputat la solicitarea președintelui Parlamentului și liderului PAS, Igor Grosu. Ea susține că fiica sa nu a fost reținută și a amintit despre importanța prezumției nevinovăției.

Cazacu spune că nu-și va depune mandatul și va rămâne deputat neafiliat „până la elucidarea tuturor circumstanțelor”.

„Nu voi da curs tentativelor de denigrare și intimidare”, a spus deputata.

Amintim că pe 1 aprilie, ofițerii CNA au efectuat 16 percheziții într-o cauză penală pornită pe faptul comiterii infracțiunii de corupere pasivă şi corupere activă la Aeroportul Internațional Chișinău. 

Ulterior, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un comentariu prin care a menționat că în dosarul de corupere este vizată fiica unei deputate. Prin urmare, Grosu susținea că depunerea mandatului de către deputata PAS Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe.

Sursa

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata