VIDEO// Explozie puternică în centrul orașului Milano. Casele din zonă au fost evacuate

0

O dubă care transporta butelii de oxigen a explodat pe un bulevard din centrul orașului Milano, Italia. Incendiul a cuprins mai multe mașini parcate și clădirile aflate în apropiere. Cel puțin patru persoane sunt rănite, scrie Reuters.

O explozie puternică a avut loc la ora locală 11:30, în centrul orașului, pe bulevardul Pier Lombardo, în zona Porta Romana. Potrivit relatărilor martorilor, o dubă care transporta butelii de oxigen, probabil destinate Institutului Auxologic italian aflat din apropiere, a explodat. Cel puțin patru persoane sunt rănite.

Primarul orașului Milano, Giuseppe Sala, a exclus un atentat și a confirmat că nu există morți în urma incidentului. Potrivit primarului, șoferul dubei a spus pompierilor că focul a pornit de la motorul automobilului său.

„A apucat rapid buteliile de oxigen pe care le transporta… A încercat să limiteze pagubele dar apoi a avut loc o explozie”, a spus primarul.

Potrivit sursei citate, autoritățile au ordonat evacuarea celor aflați în zonă, o grădiniță, o școală, un cămin de bătrâni și a caselor din zonă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata