VIDEO// Iulia Navalnaia anunță continuarea luptei pentru o Rusie liberă

0

Iulia Navalnaia a postat o declarație video puternică, în care declară hotărârea de a continua munca acestuia și îi îndeamnă pe toți cei care l-au susținut pe Aleksei Navalnîi să i se alăture. În mesajul său, Iulia spune ferm: „Putin mi-a ucis soțul.”

„O altă persoană ar trebui să fie aici, în locul meu. Dar acea persoană a fost ucisă de Vladimir Putin. Undeva, într-o închisoare dincolo de Cercul Arctic, Putin nu l-a ucis doar pe Aleksei Navalnîi ca persoană, ci a vrut să ne omoare speranța, libertatea, viitorul nostru”, a spus Iulia Navalnaia.

Ea a explicat că vor dezvălui curând motivul exact pentru care Putin l-a ucis pe Aleksei. Cu toate acestea, Iulia a subliniat că cel mai important lucru pe care îl pot face pentru Aleksei și pentru ei înșiși este să continue lupta.

„Voi continua munca lui Aleksei Navalnîi. Continuați să luptați pentru țara noastră. Și vă invit pe toți să fiți alături de mine”, a declarat ea.

Iulia a încurajat, de asemenea, exprimarea furiei și urii față de cei care au îndrăznit să le distrugă viitorul. Ea a pledat pentru acțiune, afirmând că este rușine să nu faci nimic.

„Ceea ce avem nevoie este o Rusie liberă, pașnică și fericită. Aceasta este țara în care vreau să trăiesc și în care copiii noștri să crească. Aceasta este țara pe care vreau să o construiesc împreună cu voi”, a spus Iulia Navalnaia.

Declarația ei vine după moartea lui Aleksei Navalnîi vineri dimineață, anunțată de penitenciarul în care acesta era închis. Cu toate că autoritățile ruse nu au anunțat încă cauza oficială a decesului și nu au permis familiei accesul la cadavru, Iulia și-a exprimat hotărârea de a continua lupta pentru drepturile și libertățile în Rusia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata