VIDEO// Presa de la Tiraspol a publicat un video cu presupusul atac asupra clădirii așa-numitei structuri de securitate din regiunea transnistreană

0

Autoritățile transnistrene au publicat imaginile video cu momentul atacului cu aruncătoare de grenade asupra sediului Serviciilor speciale de la Tiraspol. Atacul a durat circa 20 de secunde. Atacatorii ar fi venit din Ucraina, prin raionul Grigoriopol, tot pe acolo ar fi revenit în țara vecină.

Amintim că mai multe explozii s-au produs luni, 25 aprilie, în regiunea transnistreană. Primul caz a avut loc la sediul așa-zisului minister al securității. Potrivit informațiilor, actul terorist a fost comis de trei persoane, care la ora 17:15 au străbătut câmpul, ocolind punctele de control, dinspre teritoriul Ucrainei din apropierea localităţii Novovladimirovka, la 8 km nord de Tiraspol, iar pe la ora 18:00 au plecat pe acelaşi traseu înapoi.

Alte două explozii s-au produs marți dimineață, 26 aprilie, în satul Maiak din raionul Grigoriopol. Autoritățile separatiste de la Tiraspol au anunțat că două turnuri de comunicație de la centrul de radio și televiziune au fost detonate. O altă explozie s-a produs în apropierea aerodromului militar de la Tiraspol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata