(VIDEO) Procurorii care au făcut percheziții în domiciliul bloggerului Ion Harghel au folosit un automobil cu numere transnistrene

0

Procurorii care au descins astăzi acasă la fostul vicepreședinte al Organizației de Tineret a PDM, Ion Harghel, au folosit un automobil înmatriculat în regiunea transnistreană.


Canalul de Telegram “Radar Politic” a publicat un video din care se vede cum procurorii, după efectuarea perchezițiilor, au urcat într-un automobil cu numere transnistrene. “Vi se pare normal ca procurorii să se plimbe la percheziții cu mașini cu numere transnistrene? Aceștia au fost azi cu Percheziții la jurnalistul și bloggerul Ion Harghel”, s-a întrebat “Radar Politic”.

Reamintim că Ion Harghel a declarat că perchezițiile de la domiciliul său de astăzi, 10 iunie, efectuate de oamenii legii, au avut loc în cadrul dosarului „kuliok”, însă nu are nici un statut în această cauză penală. Harghel afirmă că, tangența cu așa-numitul dosar „kuliok” constă în aceea că în 2019, când au apărut prima dată imaginile video cu Dodon și Plahotniuc, activa în PDM, iar la ridicarea imaginilor video de către procurori în acea perioadă se afla la sediul PDM, potrivit realitatea.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata