(VIDEO) Se face lobby? Litvinenco atacă membrii CSP, când se discută despre Veronica Drăgălin, candidat la șefia Procuraturii Anticorupție

0

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, este acuzat că ar face lobby pentru Veronica Drăgălin, candidat la funcția de șef al Procuraturii Anticorupție (PA). Aceste suspiciuni au apărut după ce Litvinenco a atacat membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), în momentul în care se discuta despre Veronica Drăgălin. Incidentu a avut loc la ședința CSP, unde au fost audiați candidații la funcția de șef al PA.

“Justiție capturată? Trafic de influență? Obraznicul Litvinenco lobbează deschis la CSP candidatura doamnei Drăgălin la funcția de procuror șef la Procuratura Anticorupție”, a scris autorul paginii de Facebook CU SAPA.

Iar fostul premier Ion Chicu a declarat că “promovarea obraznică a candidatului PAS la funcția de șef al PA, din start compromite această candidatură. Litvinenco dorește doar să extindă filiala PAS-ului din procuratură – așa înțelege analfabetul ăsta reforma justiției”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata