VIDEO// Un cetățean din Capitală, revoltat de repetițiile nocturne pentru Parada Militară

0

Un locuitor al Capitalei, se arată revoltat pe faptul că repetițiile militarilor ce se pregătesc pentru Parada Militară ce va avea loc de Ziua Independenței, se petrec și în timpul nopții.

Astfel, acesta accentuează că repetițiile se petrec și după ora 23:00, cu volumul maxim, perturbându-se astfel ordinea publică și încălcând legea.

Nemulțumirea cetățeanului a fost exprimată printr-un mesaj privat, expediat cunoscutei prezentatoare TV, Lilu Ojovan, aceasta publicând ulterior mesajul într-un stories pe Instagram.

La rândul său, Lilu a ținut să avertizeze locuitorii și oaspeții Chișinăului că se circulă cu dificultate prin centrul Capitalei, motivul fiind aceleași repetiții ale militarilor moldoveni.

„Multă răbdare…”, a menționat prezentatoarea.

Amintim că, în acest an, În Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din Chișinău urmează să se țină la 27 august, când Republica Moldova sărbătorește 30 de ani de independență, o paradă militară cu participarea subdiviziunilor Armatei Naționale, ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Serviciului de Informație și Securitate al Republicii Moldova.

În acest sens, pentru parada militară organizată pe timp de pandemie, dedicată aniversării a 30 de ani de la Declararea Independenței Republicii Moldova, se va cheltui din bugetul de stat 2 350 000 de lei.

Sursa: sinteza.org

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata