Vizita de lucru a vicepremierului pentru reintegrare Oleg Serebrian în raionul Dubăsari

0

La data de 25 ianuarie curent, viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a efectuat o vizită de lucru în raionul Dubăsari. În incinta Consiliului Raional Dubăsari au fost purtate discuții cu primarii localităților din raion, agenții economici și fermierii deținători de terenuri după traseul Râbnița-Tiraspol.

 

În cadrul dialogului au fost abordate problemele cu care se confruntă fermierii și s-a agreat că vor fi identificate soluții pentru acestea.

 

De asemenea, vicepremierul a vizitat Liceul Teoretic „Ion Creangă” din comuna Coșnița și Liceul Teoretic Doroțcaia din satul Doroțcaia.

 

În timpul întâlnirilor cu administrațiile școlilor și cu membrii colectivelor pedagogice s-a convenit asupra importanței menținerii unui dialog continuu în vederea identificării soluțiilor pentru îmbunătățirea desfășurării procesului didactic.

 

Prin intermediul Programului activităților de reintegrare a țării pentru anul 2023, Liceul Teoretic „Ion Creangă” a beneficiat de 740 mii lei pentru renovarea blocului alimentar din cadrul instituției, iar Liceului Teoretic Doroțcaia i s-a acordat 1150 mii lei pentru renovarea cantinei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata