Vladimir Putin va ţine astăzi discursul său anual în faţa Parlamentului şi va anunţa direcţiile strategice pentru următorii şase ani

0

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, aflat la putere de peste 20 de ani, se va adresa joi Adunării Federale a Rusiei, în faţa căreia va rosti discursul său anual. Evenimentul se desfășoară cu două săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale din 15-17 martie, la care, aproape sigur, Putin va fi reales pentru un nou mandat de şase ani. 

Putin  a anunțat că în discurs vor fi stabilite sarcini pentru cel puţin următorii şase ani, semn că liderul de la Kremlin nu are emoții cu privire la realegerea sa în funcție.  În fiecare an, preşedintele Federaţiei Ruse se adresează Adunării Federale cu un discurs în care rezumă rezultatele şi stabileşte orientările strategice pentru viitor.

Pe lângă membrii Dumei de Stat şi ai Consiliului Federaţiei, la discurs participă, de obicei, lideri regionali, membri ai guvernului, ai Comisiei Electorale Centrale, ai justiţiei, reprezentanţi ai marilor confesiuni, ai companiilor de stat şi jurnalişti. 

Discursul lui Vladimir Putin în faţa Adunării Federale va începe la ora 11:00, ora R. Moldova. Discursul şefului statului în acest format va fi cel de-al 29-lea din istoria modernă a Rusiei şi al 19-lea pentru Putin, precizează TASS.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata