30 de automobile vor ajunge în subdiviziunile Poliției de Frontieră

0

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova anunță că 30 de automobile de serviciu vor ajunge astăzi, 30 ianuarie, în subdiviziunile tactice ale instituției.

„Mobilitatea este un factor crucial în intervenții la frontieră, iar aceste autospeciale vor oferi polițiștilor de frontieră acces rapid în diverse medii și condiții de teren. Astfel, utilizarea acestora va contribui la o mai bună mobilitate și la creșterea capacităților operaționale ale personalului, inclusiv la sporirea securității frontierei”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Fiind echipate cu tehnologie de comunicare și echipamente specializate, automobilele de teren 4×4 vor asigura o reacție promptă și eficientă în fața provocărilor care pot apărea în misiuni.

Noile autospeciale au fost achiziționate în cadrul proiectului „Sprijinirea protecției, tranzitului, întoarcerii voluntare și informate și a reintegrării cetățenilor Parteneriatului Estic și resortisanților țărilor terțe afectați de conflictul din Ucraina”. Proiectul este finanțat de UE și implementat de către OIM Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata