Filat şi Plahotniuc s-au luat la pumni
7 Februarie 2013 17:16
3841 0 HotNews
Premierul Vlad Filat şi prim-vicepreşedintele Parlamentului Vlad Plahotniuc s-au bătut astăzi chiar în piaţa Marii Adunări Naţionale. Din fericire, totul a fost o înscenare care a făcut parte dintr-un flash-mob organizat de membrii Mişcării de tineret “Împreună pentru viitor”.

Cei doi, botazeţi de tineri Filea şi Plaha, au luptat în ringul de box, printre altele, pentru controlul asupra Băncii de Economii. În rolul de suporteri au figurat instituţii ca Serviciul Vamal şi Ministerul Afacerilor Interne, dar şi cîţiva politicieni. Cei doi au fost alungaţi de cîţiva tineri, care au spus că pot conduce ţara mai bine decît ei.

"Am încercat să arătăm realitatea din ţară, aţi văzut oamenii care stau pe deal şi prăşesc, aţi văzut prostia celor de la guvernare care pe parcursul anului 2012 şi începutul anului 2013 au arătat că se pot doar bate, nicidecum să ne guverneze, să ne creeze o viaţă mai bună”, a menţionat liderul Mişcării de Tineret “Împreună pentru viitor”, Andrei Batereanu.

Până la urmă, niciunul dintre politicieni nu a cîştigat.

„ A cîştigat generaţia tânără că i-am fugărit pe toţi şi credeţi-mă vine timpul cînd îi fugărim pe toţi din ţară, de la posturile pe care le au”, a menţionat Batereanu.

Coincidenţă sau nu, dar în timp ce tinerii „se aflau în ringul de box”, la cîţiva metri de ei protestau cîteva zeci de angajaţi ai Institutului de Pomicultură care se plîngeau că nu şi-au primit salariile de 17 luni.

Comentarii: 0  
 
TAGURI