Viitorul ambasador al R.Moldova în SUA este căsătorit cu un bărbat? (FOTO/VIDEO)

1

Comisia politică externă și integrare europeană condusă de deputatul PAS, Doina Gherman, propune numirea lui Viorel Ursu în funcția de ambasador al R. Moldova în SUA. Viorel Ursu a activat la Fundaţia Societatea Deschisă a filantropului american George Soros. Jurist de formaţie, Viorel Ursu coordona între altele încercările fundaţiei de a influenţa şi îmbunătăţi politicile Uniunii Europene în ţările Parteneriatului Estic, inclusiv R. Moldova. Un proiect major este Legea antidiscriminare, iar Viorel Ursu monitoriza implementarea acestuia în țara noastră.

Potrivit surselor, Viorel Ursu este de orientare sexuală netradițională și este căsătorit cu Maxim Anmeghichean. Cei doi și-ar fi înregistrat oficial relațiile în Bruxelles. Chiar dacă Viorel Ursu, pe Facebook fiind Viorel Ursu, nu-și afișează relațiile public, partenerul său, Maxim Anmeghichean, a înregistrat un clip video în care povestește despre faptul că este gay, este căsătorit și este foarte fericit alături de partenerul său.

Totodată, pe pagina de Facebook a părinților lui Maxim Anmeghichean putem găsi mai multe fotografii de familie, în care apare Viorel Ursu.

Sursa:  today.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata