Ion Ceban anticipează o criză a grâului

0

Primarul general Ion Ceban anticipează o criză a grâului, după ce a avut unele discuții cu unii experți. Primarul spune că în final vor avea de suferit oamenii.


„Ce face azi guvernarea, duce la export grâul, în timp ce au anunțat că au stopat aceste exporturi masive. Specialiștii atenționează inclusiv guvernarea că ar trebui să facem rezerve, ca după o perioadă de timp să nu fim nevoiți să exportăm acest produs la preț dublu sau triplu. La fel mi s-au plâns unii agenți economici exportatori, care spun că mașinile care merg spre export fac coadă de km în vămi pentru a trece și sunt nevoiți să stea zile întregi.

Cer ajutorul să se întoarcă cu fața la ei. Noi trebuie să stimulăm și ajutăm acești oameni și să nu creem impedimente. Ce urmărim în ultima perioadă este că Guvernarea se preocupă în mare parte de Chișinău, iar în alte domenii, și la nivel de țară au lăsat tot baltă”, a declarat edili.

Primarul spune că Republica Moldova nu este doar Chișinău. „Aveți angajamentul să conduceți o țară. Deocamdată prețurile își pun amprenta pe calitatea vieții atât oamenilor din Capitală cât și din toată țara. Vom rămâne fără oameni. Toți vor pleca”, a conchis Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata