FOTO // Zona de înregistrare a pasagerilor aeroportului Chișinău, extinsă cu 60% și renovată
9 Iulie 2016 13:06
Zona de înregistrare a pasagerilor din cadrul Aeroportului Chișinău a fost extinsă, renovată şi reutilată cu echipament performant, ce corespunde standardelor europene, scrie Democracy.MD.

Astfel, suprafaţa zonei de înregistrare s-a majorat semnificativ de la 680 m2 până la 1100 m2, ceea ce reprezintă o creştere cu 60%. Au fost reînnoite integral pardoseala şi tavanul prin utilizarea materialelor antiincendiu.

De asemenea, a fost perfecţionat sistemul de iluminare LED, ceea ce a majorat nivelul de confort în zona de înregistrare, precum şi a redus semnificativ consumul de energie electrică.

În scopul evitării aglomerării la înregistrarea pasagerilor, au fost instalate șase ghişee noi de înregistrare a pasagerilor şi, astfel, a fost majorat numărul acestora de la 12 la 18.

Mai mult decât atât, la cele două benzi rulante existente la plecări a fost adăugat un nou sistem de prelucrare a bagajelor și a fost îmbunătăţit sistemul de verificare a bagajelor înainte ca acestea să fie încărcate în aeronave, prin instalarea noilor echipamente cu raze X.

În rezultatul acestor modificări, la momentul actual, procesul de deservire a pasagerilor a devenit mai operativ şi eficient, înregistrarea pasagerilor – mai confortabilă şi rapidă, dar cel mai important este că se realizează în maximă siguranţă.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI