Mai mulți inspectori la frontiera de stat vor face față fluxului mare de călători
10 Iulie 2016 15:09
Autorităţile responsabile de la graniţa de stat au suplinit numărul de inspectori, pentru a face față fluxului mare de turiști care traversează frontiera ţării, scrie Democracy.MD.
Astfel, în scopul de a reduce timpul de aşteptare şi de a evita formarea cozilor, inspectorii au dispus o serie de acţiuni suplimentare.

Potrivit oamenilor legii, cel mai des, călătorii se pornesc la drum cu acte necorespunzătoare sau cu materiale interzise. Pentru a nu admite asemenea situaţii, se recomandă verificarea valabilității actelor pe pagina web a Registrului de Stat, iar informaţii despre traversare pot fi găsite pe site-ul oficial al autorităţilor responsabile de graniţă, frontiera.gov.md.

„Suplinirea numărului de inspectori, concentrarea tehnicii suplimentare de calcul la sectorul de trecere a frontierei Leuşeni ne va permite să utilizăm toate culoarele libere pentru traversare”, afirmă Marian Sandu, şef-adjunct, sectorul de frontieră Leuşeni.

Conform datelor Poliţiei de Frontieră, anul trecut, în perioada estivală, la graniţa cu România, Ucraina şi prin Aeroportul Internaţional Chişinău au fost înregistrate peste cinci milioane jumătate de traversări.

Comentarii: 0  
 
TAGURI