Ambasadorul Marii Britanii: „Sprijinul britanic pentru integrarea europeană a Moldovei va continua, în pofida Brexitului”
12 Iulie 2016 14:03
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, s-a întâlnit ieri,11 iulie, cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Phil Batson, aflat la sfârșit de mandate, comunică Democracy.MD.


În acest context, șeful statului i-a mulţumit Ambasadorului pentru contribuţia sa personală la dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor bilaterale și Guvernului britanic pentru sprijinirea agendei europene a țării noastre.

De asemenea, în cadrul întrevederii a fost făcut un schimb de păreri pe marginea Brexit-ului, Ambasadorul Batson subliniind că sprijinul britanic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova va continua.

„Vom susține reformarea a trei domenii de bază în Republica Moldova: financiar-bancar, justiției și administrației publice.”, a spus Batson.

Totodată, Ambasadorul și-a exprimat recunoștința față de organizațiile de caritate britanice pentru contribuția lor socială importantă în Republica Moldova.

Comentarii: 0  
 
TAGURI