Analistul Petru Bogatu, despre erorile Maiei Sandu: „Nu scuipa-n fântână - vine vremea când ai sa bei din ea”
18 Iulie 2016 20:15
Deși intrarea în politică a Maiei Sandu a fost ca o cafea energizantă după un vis urât, liderul PAS nu încetează să comită greșeli ori de câte ori face vreo declaraţie publică. De această părere este analistul Petru Bogatu, care descrie pe larg erorile Maiei Sandu, ce sfidează bunul-simț.

 

Potrivit lui Petru Bogatu, o gafă a liderului PAS este afirmaţia sa, potrivit căreia ar urma să se instituie un moratoriu asupra opţiunii europene, atâta timp cât nivelul de trai al cetăţenilor nu a crescut.

„Dincolo de faptul că pare a fi o compilaţie a elucubraţiilor unor dadaişti, această idee năstruşnică nu are nicio logică”, scrie analistul.

O altă eroare este faptul că Maia Sandu nu conteneşte să ceară alegeri anticipate. Şi asta cu toate că în prezent nu există nici condiţii politice, nici legale pentru ele.

Conform spuselor analistului, „un nou scrutin s-ar constitui într-un factor destabilizator, care ar da apă la moară Moscovei”.

„Cireașa de pe tort” o reprezintă părerea liderului PAS, potrivit căreia Fondul Monetar Internaţional nu ar trebui să semneze un nou acord de finanţare cu Republica Moldova.

„În afară de faptul că scrisoarea pe care a adresat-o FMI este argumentată superficial, gestul ei pare să fie e contraproductiv atât pentru populaţie, cât şi pentru interesele sale electorale”, menționează Petru Bogatu.

„Aşa fiind, Maia Sandu ar urma să fie mai atentă în tot ceea ce face. Nu scuipa-n fântână - vine vremea când ai sa bei din ea”, a conchis analistul.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI