Doi tineri din Glodeni, identificați și cercetați de polițiști pentru tâlhărie
2 Septembrie 2016 12:03
Doi tineri de 18 și 21 de ani din raionul Glodeni sunt cercetați de poliție pentru tâlhărie și riscă până la 10 ani de închisoare, transmite Democracy.MD.


Astfel,
polițiștii din Glodeni au stabilit că, în noaptea de 7 spre 8 august, curent, în jurul orelor 01:00, bănuiții, având scopul sustragerii bunurilor au pătruns prin acces liber în gospodăria unui locuitor de 54 de ani din s.Sturzovca.  

Indivizii, amenințând victima cu un cuțit i-au aplicat multiple lovituri cu un ciocan din cauciuc și profitînd de imposibilitatea acestuia de a se apăra, i-au sustras bani în sumă de 15000 de lei și mai multe scule electrice.

Prin acțiunile sale, bănuiții i-au cauzat victimei un prejudiciu material considerabil în sumă totală de peste 30000 lei. 

Cu diferite traumatisme, bărbatul a fost internat în spitalul raional Glodeni pentru acordarea ajutorului medical.

În urma cercetărilor efectuate, la domiciliul făptașilor, polițiștii au depistat și ridicat bunurile sustrase de la victimă. Bănuiții își recunosc vina .

Mai mult, aceștia urmează a fi atrași la răspundere și pentru cauzarea de leziuni corporale, în dependență de gravitatea acestora .

Comentarii: 0  
 
TAGURI