DOC//Năstase vrea să prezinte semnături FALSE la CEC
10 Septembrie 2016 15:31
Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase a recurs din nou la un show electoral ieftin pentru a-și explica motivul de ce a amânat prezentarea la Comisia Electorală Centrală a listelor cu semnături în favoarea sa. De fapt, motivul este că acesta sau nu are numărul necesar de semnături sau vrea să acopere ilegalitățile comise în timpul colectării, ori, deja există cereri către CEC în care oamenii se plâng că semnăturile au fost colectate ilegal.  

Deputatul PDM Sergiu Sârbu a publicat pe contul său de Facebook o crerere a unui grup de locuitori ai satului Sipoteni raionul Călărași în care aceștia îi solicită Comisiei Electorale Centrale să verifice legalitatea semnăturilor, deoarece au fost colectate ilegal.

”Noi, subsemnații,locuitori ai s. Sipoteni, r-l Călărași, solicităm să verificați listele de subsribție în susținerea candidatului Partidului Demnitate și Adevăr, D-l Năstase Andrei, colectate în s. Sipoteni, care s-au înfăptuit fără acordul nostru”, se arată în cererea locuitorilor din Sipoteni.

”Show ieftin”, a comentat Sergiu Sârbu explicația ilară a finului țopilor că nu a prezentat astăzi semnăturile deoarece nu este zi de primire la CEC. ”Depunerea listelor era perfect legală astăzi, dar "procurorul" Țopilor a mai vrut un show ieftin, să mai manipuleze o dată cetațenii, așa cum a facut-o și cu protestele, când s-a folosit în modul cel mai cinic de problemele oamenilor pentru a-și face de fapt un partid politic pe seama lor. Probabil are problemecu strângerea semnăturilor, și-a mai luat timp pâna luni să mai strânga”, a scris Sergiu Sârbu, prezentând și una din dovezile de falsuri la strângerea semnăturilor ”de către bravul bărbat al neamului A. Năstase”.

Amintim că potrivit legislației, pentru colectarea ilegală de semnături, comiterea de falsuri și abuzuri, Comisia Elecctorală Centrală ar trebui să respingă înregistrarea lui Andrei Năstase în calitate de candidat la funcția de președinte.

Comentarii: 0  
 
TAGURI