Tatiana Potîng: ”Trebuie să apropiem copiii de carte.”
10 Martie 2014 16:00
Vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator, Tatiana Potîng a participat la o întâlnire cu poetul Iulian Filip şi cititorii acestuia. Evenimentul a avut loc la baştina poetului, în satului Sofia, raionul Drochia. Evenimentul face parte din şirul acţiunilor culturale organizate în cadrul anului Iulian Filip.

Vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator, Tatiana Potîng a participat la o întâlnire cu poetul Iulian Filip şi cititorii acestuia. Evenimentul a avut loc la baştina poetului, în satului Sofia, raionul Drochia. Evenimentul face  parte din şirul acţiunilor culturale organizate în cadrul anului Iulian Filip.

„Anul 2013 nu a fost doar anul lui Iulian Filip ci şi un an al cărţii deoarece iniţiativele de a apropia copiii de carte sunt deosebit de necesare” a menționat în discursul său de felicitare Tatiana Potîng.
Iniţiatorul organizării evenimentelor din cadrul anului Iulian Filip la Drochia este şeful secţiei cultură a raionului, Petru Ababei. Oaspeţii care au vizitat localitatea pe parcursul acestui an au venit şi cu numeroase donaţii de carte.
Comentarii: 0  
 
TAGURI