PORTRETELE celor mai influenți politicieni în viziunea lui Năstase. Cuvinte devastatoare
22 Mai 2017 13:31
Adrian Năstase, unul dintre politicienii din România care au influențat cel mai mult evoluția româniei în ultimele decenii, a conturat portrele celor mai importanți oameni de pe scena politică, scrie evz.ro. 

Fostul premier l-a lăudat pe actualul lider al PSD, în ciuda lipsei de credibilitate pe care Dragnea o are față de cetățenii români. 

Adrian Năstase a avut, în schimb, critici dure de făcut la adresa lui Victor Ponta și Klaus Iohannis, dar și sfaturi pentru actualul premier, Sorin Grindeanu. 

Dragnea a crescut foarte mult, chiar dacă în ultima vreme a avut niște probleme de imagine.

Grindeanu se concentrează pe zona de centru, începe să aibă o echipă mai puternică. Ar trebui să circule mai mult în străinătate și să înțeleagă că “Drumul mătăsii” ocolește România. Aș avea foarte multe să îi spun.

Gabriela Firea încerce să scape de eticheta candidată la prezidențiale. Nu are nevoie de această greutate, urmează o perioadă foarte dificilă.

Victor Ponta este individualist, din păcate. Nu a înțeles că există perioade de refacere în lumea politică, deși este un tip foarte inteligent. Nu știe că trebuie să fii un om al echipei și cînd nu conduci.

Klaus Iohannis are cravata preferată. Ar putea să joace un rol important dacă și-ar asuma. Deocamdată doar punctează anumite chestii ca să îl ajute pentru următorul mandat, a declarat Năstase la Antena3. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI