Miniștrii desemnați au depus jurământul în fața șefului Legislativului
10 Ianuarie 2018 15:10
 Chiril Gaburici, Svetlana Cebotari, Liviu Volconovici, Tudor Ulianovschi, Alexandru Tănase, Iurie Leancă și Cristina Lesnic, au depus jurământul în fața șefului legislativului,Andrian Candu,care execută temporar interimatul funcției de președinte al țării.

"Vă felicit cu numirea în funcţie şi vă doresc un manadat de succes. Fie ca începutul acestui an să fie un nou început pentru Republica Moldova şi pentru Guvernul ţării, dar şi pentru fiecare dintre voi. Să scrieţi o nouă pagină pentru Moldova plină de succes şi realizări şi să duceţi ţara la un alt nivel de dezvolatre. Guvernul Filip a reuşit să înceapă unele reforme dificile, printr-o nouă componenţă cu siguranţă lucrurile începute bine pot fi duse până la capăt. Sunt sigur că prin devotament faţă de ţară şi cetăţeni veţi reuşi. Anul 2018 este unul dificil şi plin de provocări pentru că e unul electoral, dar şi pentru că avem multe de făcut astfel ca cetăţenii să simtă o viaţă mai bună. Trei repere sunt importante: ca instituţiile să fie funcţionale, demnitarii şi funcţionarii să fie profesionalişti si să se manifeste prin devotament", a menţionat preşedintele parlamentului, Andrian Candu.

Membrii Guvernului au fost felicitați și de Pavel Filip : "Acest pas se încadrează perfect în acel lanţ de reforme. Cu toţii ştim că nu vom avea un an simplu, este un an electoral. Aduc felicitări tuturor cu numirea în funcţie şi sunt sigur că veţi munci intens şi ne vom ţine departe de polemici politice. Să ne conectrăm pe lucrurile pe care trebuie să le facă un Executiv. Să fim mai aproape de oameni. Noua formulă se încadrează perfect într-un Guvern tehnocrat. Vă doresc succes".

Cabinetul de miniștri va avea șapte membri noi.

Comentarii: 0  
 
TAGURI