Peste 30 de mașini au fost scoase din nămeți
19 Martie 2018 16:05
Pe parcursul ultimelor 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru tractarea mijloacelor de transport blocate în nămeți.

În total, au fost efectuate 32 de acțiuni de deblocare a autoturismelor pe tronsoane de drum din raioanele Rezina, Șoldănești, Ungheni, Dubăsari, Hâncești, UTA Găgăuzia, Edineț, Anenii Noi, Ialoveni, Nisporeni, Criuleni, Telenești, Cahul, Căușeni și municipiul Chișinău. Printre mijloacele de transport deblocate au fost și 6 ambulanțe solicitate pentru ajutor.

Cele mai multe acțiuni de deblocare a autoturismelor și camioanelor au fost înregistrate în apropierea localităților Mereșeni și Fundul Galbenei din raionul Hâncești. 

Potrivit informației furnizate de Administrația de Stat a Drumurilor, la lucrările de curățare au fost implicate 319 unități de tehnică și 621 de persoane, care au împrăștiat 3.063 tone de material antiderapant.

La lucrările de prevenire și lichidare a consecințelor situațiilor excepționale pe parcursul nopții ai fost antrenați 680 de salvatori și pompieri, dar și peste 500 de polițiști.

Comentarii: 0  
 
TAGURI