Super-Cupa Republicii Moldova la volei, sub patronajul președintelui țării
2 Aprilie 2018 08:32
Sâmbătă, 31 martie, la Chișinău, a avut loc un eveniment sportiv inedit – Super-Cupa Republicii Moldova la volei dintre campioana națională „Dinamo MAI” Chișinău și deținătoarea Cupei Republicii Moldova Astra” Chișinău. Evenimentul s-a desfășurat sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. 

La invitația șefului statului, la acest eveniment a participat Președintele Confederației Europene de Volei, Aleksandar Boricic.

Igor Dodon a salutat participanții la competiție și le-a urat sportivilor succes. Totodată, președintele a menționat că promovarea și dezvoltarea culturii fizice și a sportului în țara noastră constituie o prioritate pentru el.

„Depunem eforturi în vederea creării unor condiții favorabile pentru pregătirea sportivilor în diverse probe către campionatele naționale și internaționale, dar și susținem și încurajăm practicarea modului sănătos de viață” – a menționat șeful statului.

Cu această ocazie, preșdintele a decis să acorde distincții de stat unui grup de persoane care au stat la baza dezvoltării voleiului în Moldova, au contribuit la propagarea acestui sport, la pregătirea unor sportivi de performanță în domeniu și au obținut rezultate remarcabile în cadrul mai multor competiții naționale și internaționale.

Comentarii: 0  
 
TAGURI