SPAM telefonic de la Andrei Năstase. Află cum liderul PPDA a reușit să enerveze mii de locuitori ai capitalei
2 Aprilie 2018 13:03
Un număr mare de chișinăuieni s-a trezit în weekend terorizați de apeluri telefonice făcute în numele lui Andrei Năstase, candidatul comun al PPDA și PAS pentru alegerile primarului din Chișinău. Oamenii au scris mesaje revoltătoare pe Facebook, denunțând intervenția în spațiul lor privat.

„În ultimele o oră și jumătate, la numărul meu de telefon de acasă am fost sunată de șase ori de pe număul 022996699. Platforma DA, Andrei Năstase au sunat cu publicitate electorală. Încă nuștiu pentru cine voi vota în mai, dar cu siguranță nu pentru cei care atât de obraznic dau busna în spațiul meu privat”, a scris o locuitoare a Capitalei pe rețea de socializare.

Astfel de mesaje s-au înmulțit duminică. „Ce înseamnă când un personaj cu voce de robot se prezintă Năstase. Poate sunt drepturi de consumator? Eu nu știu cine mă sună și îmi ia din timpul meu personal să ascult text electoral”, a scris un alt internaut.

Amintim că bloggerul Eugen Luchianiuc a scris anterior că șeful de campanie a lui Năstase, directorul Starner, Alexandru Machedon, i-a oferit acestuia baza de date a clienților companiei.

 

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI