Maiei Sandu criticată și de presa regională
24 Aprilie 2018 17:11
Candidatura lui Andrei Năstase la funcția de primar al Capitalei, susținută de PAS, înseamnă voturi aruncate în vânt. De această părere este Ion Mititelu, redactor-șef al publicației «Cuvântul Liber» din Leova.

Într-un articol publicat în respectiva gazetă, Ion Mititelu, anterior un susținător al Partidului Acțiune și solidaritate,  declară că Andrei Năstase nu are nicio șansă să se califice în turul doi, la scrutinul din 20 mai.

«Voturi risipite, deoarece politica PAS și a PPDA nu are sorți de izbândă. Maia Sandu ar fi ajuns în primul tur pe locul trei, Andrei Năstase niciodată. Aceasta a lăsat loc pentru socialistul Ion Ceban, care va pierde în turul doi spre uimirea lui Dodon și a lui Putin», scrie jurnalistul citat.

Tot astăzi, jurnalistul din Chișinău Victor Nichituș a scris pe blogul său că, în realitate, Maia Sandu nu este interesată de alegerile locale, ci mizează totul pe cartea alegerilor parlamentare din acest an.

«Maia Sandu nu se gândește la a câștiga primăria Chișinăului ori a Bălțiului ea fiind concentrată mai degrabă la alegerile parlamentare. Ea a conștientizat că Andrei Năstase va obține un rezultat electoral prost iar acest lucru o va dezlega de promisiunea unei alianțe electorale cu acesta. Nimeni nu face alianță cu un politician care a pierdut alegerile», notează jurnalistul.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI