Năstase amenință jurnaliștii de la „Ziarul Național” cu judecata: Cere dezmințirea unei știri care a vizat un accident rutier, produs la Bălți, cu implicarea automobilului său
26 Aprilie 2018 12:39
Liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, nu scapă nicio ocazie de a se război cu presa care nu-l soarbe din priviri. De data aceasta, în vizorul pretinsului justițiar a intrat „Ziarul Național”, pe care Năstase îl amenință cu judecata.

Potrivit ziarului citat, Năstase cere dezmințirea unei știri care a vizat un accident rutier, produs la Bălți, cu implicarea automobilului pe care politicianul obișnuia să îl folosească pentru deplasări. În caz contrar, Năstase îi amenință pe jurnaliști cu judecata, acuzându-i că i-au „lezat onoarea, demnitatea, reputația profesională și viața de familie”.

Publicația precizează că în acea știre i-a solicitat opinia lui Alexandru Slusari, vicepreședinte al PDA, care a confirmat accidentul și a avut, ulterior, o reacție pe Facebook legată de această situație.

„Numai după confirmarea lui Alexandru Slusari și ținând cont de evenimentul din acea zi de la Bălți, când echipa PDA, în frunte cu Andrei Năstase, prezenta candidatul partidului la funcția de primar al municipiului, redacția noastră a decis să publice imaginile venite pe adresa redacției. Deși în știre este scris clar că e vorba de „mașina folosită de liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase”, așa cum confirmă și Slusari, politicianul care candidează la Primăria Chișinău pretinde în cererea sa prealabilă că mașina sa personală „nu s-a aflat în acea zi la Bălți”, scrie Ziarul Național.

Publicația constată că reacția lui Andrei Năstase este un act de intimidare a jurnaliștilor.

„Ziarul NAȚIONAL cataloghează aceste acuzații ale liderului PDA, Andrei Năstase, ca fiind o încercare de a intimida redacția noastră, întrucât acesta nu este primul accident rutier despre care am scris și e prima dată când avem o asemenea reacție din partea unui politician”, notează publicația citată.

Comentarii: 0  
 
TAGURI